Repkový olej 250ml
Kategorie: | OLEJE LISOVANÉ ZA STUDENA |
---|---|
Olej: | Repkový |
Repkový olej sa vyznačuje vysokou výživovou hodnotou - vďaka vysokému obsahu kyseliny olejovej - omega-9 ho odborníci označujú za "olej severu".
Repkový olej lisovaný za studena má jemnú, prirodzenú chuť a vôňu, vďaka čomu sa výborne hodí do mnohých studených aj teplých jedál. Tento olej je taktiež vynikajúcim zdrojom kyseliny olejovej, ktorá reguluje celkovú hladinu cholesterolu a najmä zvyšuje hladinu "dobrého" cholesterolu. Repkový olej je bohatý na vitamín E, antioxidanty a polyfenoly.
Neničí vitamín C ani vitamíny skupiny B obsiahnuté v potravinách. Navyše výrazne uľahčuje vstrebávanie vitamínov K, A, D a betakaroténu. Strava bohatá na kyseliny omega-3 a omega-6 pomáha stabilizovať hladinu cukru v krvi.
Pravidelná konzumácia repkového oleja môže spomaliť proces starnutia organizmu a minimalizovať riziko srdcových ochorení. Vitamín E obsiahnutý v repkovom oleji zabraňuje tvorbe krvných zrazenín, zvyšuje výkonnosť svalov a priaznivo pôsobí na fungovanie očí.
DÁVKOVANIE :
Vnútorné použitie: 2 PL ráno a večer.
vonkajšie použitie: potierať postihnuté miesta párkrát do dňa, olej sa dobre vstrebáva.
Olej nemá byť používaný ako náhrada vyváženej a pestrej stravy!!
Skladovanie:
V suchu, tme, v pôvodnom uzavretom obale. Chráňte pred priamym slnečným žiarením.
Záručná doba:
Minimálna trvanlivosť 6 mesiacov od dátumu výroby. Po otvorení spotrebujte do 2 mesiacov.
Naše produkty sa nepoužívajú ako liečivo alebo ako jeho náhrada.
Podľa nariadenia Európskeho parlamentu a Rady č. 1924/2006 zo dňa 20. decembra 2006, ktoré sa týka výživových a zdravotných tvrdení o potravinách, je zakázané poskytovať informácie o diagnostike alebo tvrdenia o liečivých účinkoch rastlinných olejov ako potravín. Naše informácie sú získané z dôveryhodných zdrojov dostupných na internete, od výrobcov rastlinných olejov a zo spätných väzieb od našich zákazníkov, avšak tieto informácie nemajú nahrádzať odbornú liečbu predpísanú lekárom. Ďakujeme za vaše porozumenie.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.